SAKARYA / SAPANCA - Sinan Göksun İlkokulu

Mrt

Okulumuz 1-D sınıf öğretmeni Özge Aldemir rehberliğinde yürütülen "eTwinning "I LEARN THROUGH EXPERIMENTS"projesi çalışmalarını düzenli bir şekilde yürütüyor.Şubat ayı etkinlikleri olan deney,oyun ve anket çalışmaları velilerimizin de desteğiyle tamamlandı.

Mrt

Öğrencilerimize trafik güvenliği eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuzda Karagöz ve Hacivat tiyatrosu etkinliği düzenlendi.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası düzenlendi.

Şbt

Sapanca Kaymakamı Sayın Abdurrezzak Canpolat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serkan Korkmaz ile birlikte okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

“Benekli Odi” çocuk kitabının yazarı Meral Şahin, 2. sınıf öğrencilerimizle söyleşi ve imza günü etkinliğinde buluştu.

Mrt

Geri dönüşüm malzemeleri ile ileri dönüşüm etkinlikleri ve sergi düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerle bitkilerden eldenedilen doğal boyalarla tişört boyama etkinliği düzenlendi.

Şbt

Öğrencilerimiz Akıl ve Zeka Oyunları etkinliği gerçekleştirdi.

Şbt

Öğretmen ve öğrencilerimiz  “Rafadan Tayfa” sinema etkinliğinde buluştu.

Şbt

Sınıflarımızda öğrenciler arası bilgi yarışmaları düzenlendi.

Şbt

Kitap Sakarya projesi kapsamında yapılan okuma etkinliğinde öğrencilerimizle kitap okuduk.

Şbt

Öğretmen ve velilerimizle “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben” sinema filmi etkinliğinde buluştuk.

Şbt

Öğrencilerimiz yerli malları haftası kutlama etkinlikleri gerçekleştirdi.

Şbt

Okul bahçemizde fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik.