SAKARYA / SAPANCA - Sinan Göksun İlkokulu

Orhan ÖZ - Okul Müdürü

1975 Adana doğumlu. İlk orta ve lise öğrenimini Adana da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü lisans mezunu, Sabahattin Zaim-Marmara Üniversitesi ortaklığında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanımı Bölümünü bitirdi. 1999 da Ağrı Kızılkaya Köyü ilkokulunda göreve başladı. 2003 yılında Şehit Gürhan Yardım İlköğretim Okulnda Müdür Yardımcılığı, 2005 yılında Hacımercan Köyü İlkokulunda Müdür Yetkili Öğretmenlik, 2007 yılında Kırkpınar Tepebaşı Aktar İlköğretim okulunda Müdür Vekilliği, 2009 yılında Sinan Göksun İlköğretim okulunda Müdür Yardımcığı, 2010 yılında Arifiye Halk Eğitim Merkezinde Müdürlük görevlerinde bulundu. 2014 yılında Sapanca İlkokuluna Müdür olarak atandı. 2023 yılı Müdürlerin atama yer değişikliği nedeniyle Sinan Göksun İlkokuluna ataması yapıldı.Evli ve iki çocuk babasıdır.